Talotekniikka -Kiinteistön kaikki tekniset järjestelmät
ja laitteet.

Talotekniikan palvelut Tampere ja Pirkanmaa

Talotekniikka kattaa kiinteistön kaikki tekniset järjestelmät ja laitteet, joiden myötä voidaan vaikuttaa ratkaisevasti rakennuksen  energiatehokkuuteen, turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Talotekniikan alaan kuuluvat niin muun muassa lämmitysjärjestelmät, vesijohto- ja viemärijärjestelmät, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmät sekä sähköjärjestelmät. – Tarjoamme talotekniikan alan palveluita Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Ilmastoinnin ja automatiikan  -talotekniset palvelut

TMP-Ilmastointi toteuttaa ilmanvaihtoon ja automatiikkaan liittyvät talotekniikan huoltopalvelut ja urakoinnit. Tarjoamme talotekniikan alan palvelut niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiin. Meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta ennen kaikkea suurten rakennusten, kuten julkisten kiinteistöjen ja teollisuusrakennusten taloteknisistä ratkaisuista. Olemme toteuttaneet talotekniikkaan liittyviä järjestelmiä muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • Sairaalat
  • Tehtaat
  • Liikerakennukset
  • Jäähallit
  • Suuret ja pienet asuinrakennukset 

Monitaitoinen ja asiantunteva tiimimme varmistaa, että saatte laadukasta ja nopeaa palvelua! Palvelemme Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.